U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Feta-tomaatdip

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 150 g feta
  • 75 g halfgedroogde tomaten in olie (uitgelekt)
  • 2 takjes tijm
  • Staafmixer met hakmolen

Bereiding:

  • Verkruimel de feta grof boven de hakmolen. Voeg ook de tomaten met 1 eetlepel van de tomatenolie toe. Pureer tot een gladde dip.
  • Ris de blaadjes van de takjes tijm en schep ze door de dip. Breng op smaak met peper.
  • Schep de dip in een schaaltje en bestrooi eventueel met wat extra tijmblaadjes.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 400 kcal
  • 21 g vet waarvan 8 g verzadigd
  • 39 g koolhydraten
  • 11 g eiwit
  • 5 g vezels
  • 2,2 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen